13. kesäkuuta 2007

Tunnelmat ja silleen, raportti torin laidalta

Arkkipäivää.

Virallinen kokeeni eli pikku testerini on nyt virallisesti ohi (jo monen päivän ajan toki), mutta monet, tai pikemminkin te kaikki, haluatte innokkaina tietää, miten äijän on käyny.

Hyvin on käyny, sano. Hengissään ollaan ja silleen tälleen. Muutuinko? Kysymys, johon en suoraan osaa vastata, koska muutto on iso juttu kun täytyy kantaa kaikki mööpelit ja matot ja tädit ja tädin kanarianlinnut uuteen residenssiin, mutta voitaneen kuitenkin todeta, että jonkunlaista kehitystä on tapahtunut.

Ensinnäkin, rohkeus syödä lihattomia ruokia on kasvanut moniin potensseihin. Enää ei ole pakko syödä mitä tahansa lihaa vain välttääkseen kasvispöperöt, pikemminkin on käynyt niin, että ilolla tervehdin feta-pinaattipiirakkaa ja soijamakaroonia, uusia ystäviäni. Niinkin lyhyen ajanjakson kuin kuukauden aikana olen uskaltanut muuttaa tottumuksiani suuntaan, jossa pelkästään kasviksista koostuva ateria voi maistua ihan hiton hyvältä. Enää ateria ei kaipaa välttämättä lihakokkareita. Tosin, on liha edelleenkin hiton hyvää.

Kyllä, olen syönyt viime päivinä lihaa, lähinnä pitsasellaista ja yhden kebulin, koska sen tahdoin tehdä ja ajattelevana ja tiedostavana yksilönä sen saan tehdä, stna.

Hitto, nyt on pakko mennä sh-iltamiin. Editoin eli lisäilen myöhemmin tähän postaukseen loput juttuni.

T

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entäs suomisellaset? Miten on suomisellasten laita? Haetaanko kaupasta yhdet suomisellaset?

Hitto, kurkot on lopettanu toimintansa!

Poista Postkompaniet listoiltasi, kamrade, niin sekin teki itselleen.

Kreivi kirjoitti...

mikä on kesän kebe-saldo? keskiviikon aamuyön tutkimus osoitti, että vallanvaihdos martellassa on vienyt lafkan tosi huonoon suuntaan. pakko etsiä uusi lempipaikka.